Menu +

Kinderlessen

Wil uw kind graag muziek maken!

 

Dat is mogelijk, vanaf begin februari gaat ons Dweilorkest lesgeven aan kinderen vanaf 6 jaar op schateiland. Er kan les worden gegeven voor de trommels of voor een blaasinstrument.

De trommellessen zijn elke woensdagmiddag en de blaaslessen altijd op zondagmiddag.

De bedoeling is dan ooit om naast het dweilorkest ook een kinderorkest neer te zetten welk ook optredens kan doen.

Hoe gaan wij dit aanpakken:

Onze orkestleider, Charley van den Berkt, zal de trommellessen voor zijn rekening nemen en elke woensdagmiddag daarmee gaan vullen. Een les duurt ongeveer 30 minuten per kind omdat dat volgens ons lang genoeg is.

Ronald Putman zal de lessen voor de blaasinstrumenten voor zijn rekening nemen en deze zullen worden gegeven op de zondagmiddag en zullen net als de trommellessen 30 min duren.

Natuurlijk niet onbelangrijk om te weten de lessen zijn helemaal gratis.

 

Hoe gaan we beginnen:

Vanaf nu kunt u via een aanmeldformulier uw kind hiervoor opgeven, na invulling zult u samen met het betreffende kind worden uitgenodigd voor een gesprek (deze worden altijd op woensdagmiddag gehouden op Schateiland) om te bepalen of u en uw kind deze inspanning ook werkelijk wil want het is wel de bedoeling dat uw kind dan ook elke les aanwezig is en eenmaal alles onder knie ook verder wil. Het is dus niet vrijblijvend want wij steken hier een hoop tijd in.

Wordt uw kind aangenomen dan zal er direct een tijdafspraak met u worden gemaakt en dan is het de bedoeling dat hij of zij dan altijd op dat moment aanwezig is om de les te volgen.

Heeft uw kind hier interesse in meld u zich dan aan via deze pagina, u wordt doorgelinkt naar de site van de speeltuin omdat daar alle formulieren staan. Uw aanmelding wordt verstuurd naar de orkestleider.

Facebook